2010-11-16 13:24:23• hírek • Szatmar.ro

Kinek kedvez Fortuna?

A gazdasági válság miatt egyre többen kezdenek lottózni, illetve különböző szerencsejátékokban részt venni.

Kortól, nemtől függetlenül egyre többen döntenek úgy, hogy kipróbálják szerencséjüket és a nehéz anyagi helyzetben lottószelvényekkel igyekeznek biztosítani jövőjüket. A Román Szerencsejáték társaság felismerve a nagy lehetőséget, bevezette a heti két sorsolást, a lakosság pedig nem kívánva elszalasztani az esélyt a meggazdagodásra szintén átváltott és egyre több pénzt költ a szelvényekre. A sportfogadó irodák, a különböző kaparóssorsjegyek, félkarú rablók fokozott megjelenése, illetve jelenléte mind annak a jele, hogy az emberek nem elégedettek jelenlegi körülményeikkel és hajlandóak áldozni is azért, hogy ha egy kis szeletnyit is, de esélyt kapjanak a jobb boldogulásra.

A szatmári lakosok azonban úgy tűnik, nem tartoznak a nagyon szerencsések közé, legalábbis ezt bizonyítja a lottótársaság kimutatása. Ebben az éveenb a hatos lottón a legnagyobb nyeremény például 58 791,61, amit augusztusban vittek el, második kategóriás nyereményként, tízen pedig csupán a negyedik kategóriában jártak szerencsével.

Az ötöslottón játszók közül szintén csupán második kategóriás nyertessel büszkélkedhet a megye, az ő nyereménye 22 059,84 lej volt és májusban sikerült ezt megnyernie.

A Joker 24 572,30 lejt hozott egy szerencsés szatmári lakos kasszájába júliusban, további 19 játékos pedig a negyedik kategóriában nyert.
A szerencseszámmal (Noroc) megyében senkinek nem kedvezett Fortuna.


A szatmáriak kitartóan lottóznak
A szatmáriak kitartóan lottóznak


Idén, szeptember 31-éig összesen 14 265-en nyertek a hatos lottón Szatmáron, az össznyeremény értéke pedig 1 014 476,92 lej volt. Az ötös lottóval 132-en jártak sikerrel, összesen 23 171,10 lejt nyervén, a Jokeren pedig 6 803-nak, összesen 132 191,43 lej értékben kedvezett a szerencse.

A lottótársaság által nyilvántartott adatok szerint megyénkben a legnagyobb összeget 2000-ben vitték el a hatos lottón. A szerencsés 79 573,64 lejt tudhatott magáénak.

A lottósorsolásokat az elkövetkezőkben is heti két alkalommal fogják megejteni, így a lakosságnak többször lesz esélye elvinni a főnyereményt, a szerencsejáték társaság pedig nagyobb bevételnek örvendhet.


Megnőtt a lottózók száma megyénkben is
Megnőtt a lottózók száma megyénkben is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: